Ask Sözleri
:: Ask Sevgi
1 sayfadaki 1 sayfası
Ask Sözleri
Sevdiğiniz zaman aşk okadar büyüktür ki bir bütün olarak içimize sığmaz sevdiğimiz insana doğru yayılır.(Marcel Proust)...Düşmanlarınızı sevin çünkü kusurlarınızı yalnız onlar açıkça söyleyebilir.(Benjamin )...Bana büyüklerime saygılı olmamı öğrettiler;artık kimseye saygı duymama gerek kalmadı. George Burns (87 yaşındayken)...Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir.(John Christian)... Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereniö örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun(W. Shakespeare)...Dünyanın dörtbir yanında dostlarım var dostlar ki bir kerecik selamımı almamışlar bir kerecik selamlarını almamışım ve yine dünyanın dörtbir yanında düşmanlarım var düşmanlar ki kanıma susamışlar kanlarına susamışım (N.Hikmet)...Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine (N.Hikmet)... Dostların sıkıntıda iken onları mutlu oldukları zamankinden daha çok ara.(Chilon)... Eğitim görmüş bir halkı bir yöne sevketmek kolay,sürüklemek güçtür;idare etmek kolay,köleleştirmek imkansızdır. (L.Broughan)... İnsan adı verilen hiçbir yaratık,aşka emirler veremez!.. (George Sand) ...Cesaret gerektiren yaşamaktır,ölmek değil! (M.Antionette)[b]
Misafir- Misafir
:: Ask Sevgi
1 sayfadaki 1 sayfası